jueves, 11 de agosto de 2011

URGENT!!! Sparky busca una familia que l´adopti.

Hola a tots i totes, aquest és l'Sparky. Un Pitbull que al novembre farà dos anyets.
Ha estat un company extraordinari però malhauradament, ens veiem obligats a buscar-li urgentment una altra familia que l'aculli amb tant amor com ho vam fer nosaltres en el seu dia.
Ha tingut una vida difícil ja que ha estat amb diversos propietaris, així que per a nosaltres la prioritat és que trobi una bona familia, que es comprometi a cuidar-lo com és mereix, també som partidaris de l'apadrinament durant el periode d'adaptació o indeterminadament ja que li hem agafat molta estima i volem saber d'ell, de com està etc..
Es porta molt bé a casa i al carrer, es obedient, dócil, juganer i sobretot molt carinyós.
Té totes les vacunes al dia, està desparasitat, porta el microxip d'identificació i té la cartilla sanitaria amb totes les revisions veterinaries que li corresponen.
No està estereliztat perquè ens han donat diverses opinions al respecte, tan positives com negatives i de moment no havíem pres cap decisió al respecte en bé del gos ja que és una intervenció dolorosa i de moment ho porta bé segons el veterinari, però podem arrivar a un acord si això suposa un problema.
Hem fet tot el possible per a poder quedar-nos amb ell però ens és impossible per motius aliens a la nostra voluntat i volem que tingui la millor vida possible , per això fem aquesta crida massiva i urgent ja que tenim poc temps per a buscar-li una nova llar.
Necessitem la vostra ajuda.
Siusplau, si esteu interessats truqueu-nos al 651950540 i demaneu per Marta o envieunos un sms de text al mobil amb les vostres dades i jo retornaré la trucada, gràcies.

1 comentario:

  1. La castració avui dia no és dolorosa, és una operació senzilla amb una ferida mínima. El nostre cocker va haver d'esser castrat per motius mèdics i us puc ben assegurar que ni es va tocar la ferida, i això que anava sense campana. Només van ser dos puntets i en una setmana estava recuperat :)

    ResponderEliminar

Chrome Pointer