Què Fem?


- Millorem la convivència entre gat i ciutadà, per tal de no generar queixes continuades dels ciutadans.

- Duem a terme la gestió controlada de colònies de gats a l´entorn urbà de Lleida.

- Adeqüem l´hàbitat segons les necessitats del lloc i l´estat sanitari nutricional de l´animal.

- Instalació de menjadors i abeuradors ( si és possible )

- Formar als alimentadors sobre com alimentar als gats de manera correcta.

- Les tolves dels menjadors s'emplenaran amb pinso sec per tal de no generar brutícia, males olors, malalties i/o molèsties al veïnat.

- Col.locació de tubs per aixopluc dels gats.

- Pel control de l´estat sanitari dels gats es realitzaran actuacions de cures, tractaments de desparasitació tant interna com externa, proves víriques, operacions, radiografies, esterilitzacions pel control de natalitat.

- Amb aquestes actuacions es pretèn evitar l´augment de població, l´abandonament i sobrecàrrega de les protectores d´animals i centres de recollida
d´animals de companyia municipals, mantenint les colònies estables, sanes i localitzades.

- Donació en adopció.

- Assessorem sobre el que implica l´adopció d´una animal de companyia, explicant als nous propietaris el que significa tenir un gat, com se l´ha de tractar, que pot comportar algunes despeses veterinàries i la necessitat de la seva esterilització.

- Incentivar el respecte de les persones, especialment els nens, envers els gats rodamón, que han de formar part del paisatge urbà, com moltes altres coses que
s´han de respectar.IMPORTANT

Tots els gats que Progatlleida doni en adopció, encara que sigui mitjançant els Hospitals Veterinaris, s´hauràn de xipar ( a càrrec de l´adoptant ) i si no estiguèssin castrats, quan sigui l´hora es portaràn al Veterinari per fer-ho. És la nostra obligació. Espero que tothom ho entengui. És un bé per l´animal. Si el volem adoptar, suposo que volem el millor per ell.
Chrome Pointer